Näin tehdään verkkosivut päivässä

Mitä nopeammin saat yrityksesi verkkosivut valmiiksi, sen parempi. Tärkeintä on että potkaiset homman käyntiin välittömästi, etkä tyydy viikkojen tai kuukausien mittaiseen odotteluun.

Nopean verkkosivu­toteutuksen hyödyt

Verkkosivut päivässä™ tuo yrityksellesi kiistattomia hyötyjä. Sen sijaan että piinaisit itseäsi ja yritystäsi kuukausia kestävän verkkosivutoteutuksen kanssa, suosittelemme mahdollisimman nopeaa toimintaa. Saat liiketoimintasi seuraavalle tasolle ennätysnopeasti.

Ajansäästö

Kun verkkosivut laitetaan nopeasti kuntoon, säästyt kuukausien mittaiselta suunnittelulta, viestittelyltä ja säätämiseltä.

Rahansäästö

Perinteinen, pahimmillaan kuukausia kestävä verkkosivutoteutus voi maksaa mainostoimistolla helposti useita tuhansia euroja.

Liikettä bisnekseen

Pääset välittömästi kiinni verkkonäkyvyteen, jonka kautta saat mahdollisuuden löytää nopeasti uusia asiakkaita.

Sivuston kehittäminen

Tekemäämme sivustoa on jatkossa helppo muokata ja laajentaa ilman koodarin apua.

Helppokäyttöisyys

Teemme verkkosivut helppokäyttöisillä ja toimivilla työkaluilla. Sisällön muokkaaminen ja lisääminen on heppoa.

Sivut ovat sinun omaisuutta

Verkkosivut ovat kertamaksulla sinun omaisuuttasi, etkä ole palveluntarjoaan sidottu.

Meillä tykätään kun hommat tehdään kerralla kuntoon, niin varmasti teilläkin. Laske alla olevalla laskurilla hinta nopeasti toteutuettavilla verkkosivuillesi.

Nopeat WordPress-toteutukset alkaen 995 €

Laske hinta ja tilaa verkkosivut yrityksellesi. Teemme ne nopeasti.

Verkkosivut päivässä

Verkkosivut päivässä WordPressillä tehtynä. Tilaa verkkosivut ja lähetä sisältösi meille. Kaikki tarvittava verkkosivujen tai verkkokaupan perustamiseen avaimet käteen -palveluna nopeasti etätyönä.

Perustoteutus sisältää:

  • WordPress-verkkosivut valmiiseen sisältöön perustuen
  • 1-4 sivua, esimerkiksi etusivu, palvelut, yritys, yhteystiedot
  • ulkoasu yritysilmeeseesi sopiva
  • kuvapankkikuvat sisältyy tarvittaessa
  • sisällön tuotanto saatavilla lisätyönä
  • yrityksen logo saatavilla lisätyönä

995,00 

Webhotelli ja domain
Kuinka monta sivua tarvitset?
Sisältötekstien kirjoitus

Kuvaus

Webhotelli ja domain

Tarvitsetko webhotellin uudelle verkkosivustolle? Suosittelemme sinulle yhteistyökumppaneidemme palveluita. Tutustu sopiviin webhotelleihin.

Verkkosivuston sivujen määrä

Yrityksen verkkosivuille tarvitaan etusivun lisäksi myös alasivuja tilanteesta riippuen. Perustoteutus voisi olla esimerkiksi etusivu, palvelut, tietoa meistä ja yhteystiedot. Lisäksi voidaan lisätä vaikkapa yksittäisten palvelujen alasivuja hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Verkkosivuston sisältö

Sisältö on verkkosivujesi tärkein osa. Jos järjestät itse verkkosivujesi sisällön julkaisuvalmiiksi, voit lähettää materiaalit suoraan meille. Tarvitessasi toteutamme sisällön verkkosivuillesi ammattikirjoittajan toimesta toimittamiesi raakatekstien tai puhelinhaastattelun perusteella.

 

Tarvitsetko enemmän kustomointia verkkosivuillesi?

Kun tarvitset kattavamman verkosivutoteutuksen, jossa on enemmän sisältöä ja toimintoja, niin ota yhteyttä. Suunnittelemme sinulle räätälöidyn ratkaisun vaatimustesi mukaisesti.

Toteutuksen läpivienti

Kyllä, voit saada verkkosivut yrityksellesi yhdessä päivässä. Tämä vaatii, että sivustolle tuleva materiaali on valmiina, sekä domain ja webhotelli on hankittu valmiiksi. Näin huippunopea verkkosivujen toteutus hoidetaan:

Suunnitteluvaihe

Lähetä tilaus verkkosivujen toteutuksesta, sekä lähetä pyydetyt tiedot verkkolomakkeen kautta. Tutustumme materiaaliisi ja varmistamme että kaikki tarvittava on valmiina.

Yhteydenotto
Työn aloitus

Sopimuksen solmiminen

Kun pääsemme yhteisymmärrykseen totetuksesta, lähetämme sinulle laskun. Mikäpä olisi ikävämpää kuin kysellä maksamattomia laskua, joten perimme maksun ennen työn aloittamista.

Materiaalin viimeistely tarvittaessa

Jos sinulta puuttuu sisältö verkkosivuille, yrityksen logo tai webhotelli, niin järjestämme ne sinulle viivyttelemättä.

Lisätyöt
Verkkosivujen toteutus

Verkkosivujen toteutus

Kun lasku on maksettu ja materiaali nipussa, niin käymme toimeen saman tien. Saat ensimmäisen luonnoksen verkkosivuista yhden arkipäivän aikana.

Tehdään toivotut muutokset

Kun verkkosivusi ovat saatu kasaan, esittelemme ne sinulle ja pyydämme palautettasi. Jos sivulta löytyy hienosäädettävää, niin viimeistelemme sivut ennen julkaisua.

Viimeistely
Julkaisu

Verkkosivut valmiit!

Julkaisemme verkkosivut niiden valmistuttua, sekä testaamme niiden toimivuuden vielä kerran.

Meillä tykätään, kun hommat tehdään kerralla kuntoon. Niin varmasti teilläkin, joten kurkkaas mitä nopeasti toteutetut verkkosivut teidän firmallenne tulisi maksamaan.

Toteutuksen speksit

WordPress on suuren suosion saavuttanut julkaisujärjestelmä, jota on helppo käyttää. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPressin käyttäminen on täysin ilmaista.

WordPress on suuren suosion saavuttanut julkaisujärjestelmä, jota on helppo käyttää. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPressin käyttäminen on täysin ilmaista.

Nykyään verkkosivuja ei tarvitse koodata. Toteutamme nopeat verkkosivut sopivilla valmisosilla. Sisällön lisääminen ja ulkoasun muokkaaminen on helppoa.

Verkkosivut optimoidaan aina toimimaan sujuvasti myös mobiililaitteilla, joiden osuus on nykyään jo yli 50% verkkosivujen vierailijoista.

Verkkosivujen ulkoasusta tehdään aina yksilöllinen ja yritysilmeeseesi sopiva, perustuen sivuston sisältöön.

Tarvittaessa saat myös verkkokaupan käyttövalmiiksi ennätysnopeasti. Teemme WordPress-sivustosta verkkokaupan käyttäen WooCommerce -verkkokauppalisäosaa.

Julkaisemme uuden verkkosivuston webhotellissasi, sekä testaamme sen toimivuuden huolellisesti.

Uusien verkkosivujesi on tarkoitus olla edustavat ja tarkasti toteutetut. Roikkuvat tekstit ja vinksallaan olevat elementit eivät kuulu laadukkaaseen yrityskuvaan. Korjaamme mahdolliset työvirheemme aina veloituksetta!

Tältä tekemämme verkkosivut näyttävät

Nämä tarvitset ennen verkkosivujen huippunopeaa toteutusta

Ennen verkkosivujen nopeaa totetusta kaiken tarvittavan tulee olla valmiina: logotiedosto, sisältömateriaali sisälten tekstit ja kuvat, sekä ylläpito (webhotelli ja domain). Autamme sinua järjestämään kaiken tarvittavan valmiiksi.

Yrityksen logo

Yrityksen visuaalinen ilme lähtee logosta. Jos yritykseltäsi puuttuu logo, autamme sinua sen järjestämisessä.

Sisältö­materiaali

Verkkosivut toteutetaan valmiin sisällön pohjalta. Tarvitsemme valmiit tekstit ja kuvat ennen aloittamista.

Webhotelli

WordPress-verkkosivusi tarvitsevat verkko-osoitteen sekä webhotellin, jotta ne saadaan internettiin.

Tarvitsetko konsultointia verkkosivuista?

Jos haluat laadukkaat verkkosivut ennätysnopeasti, ota yhteyttä niin keskustelemme toteutuksesta tarkemmin kanssasi!

Soita heti

045 699 3440

Laita meiliä

hello@wpday.fi

Laita viestiä

[wpforms id="53"]
Close Menu
×
×

Cart