Näin tehdään verkkosivut päivässä

Mitä nopeammin saat yrityksesi verkkosivut valmiiksi, sen parempi. Tärkeintä on että potkaiset homman käyntiin välittömästi, etkä tyydy viikkojen tai kuukausien mittaiseen odotteluun.

Nopean verkkosivu­toteutuksen hyödyt

Verkkosivut päivässä™ tuo yrityksellesi kiistattomia hyötyjä. Sen sijaan että piinaisit itseäsi ja yritystäsi kuukausia kestävän verkkosivutoteutuksen kanssa, suosittelemme mahdollisimman nopeaa toimintaa. Saat liiketoimintasi seuraavalle tasolle ennätysnopeasti.

Meillä tykätään kun hommat tehdään kerralla kuntoon, niin varmasti teilläkin. Laske alla olevalla laskurilla hinta nopeasti toteutuettavilla verkkosivuillesi.

Nopeat WordPress-toteutukset alkaen 995 €

Laske hinta ja tilaa verkkosivut yrityksellesi. Teemme ne nopeasti.

Tarvitsetko enemmän kustomointia verkkosivuillesi?

Kun tarvitset kattavamman verkosivutoteutuksen, jossa on enemmän sisältöä ja toimintoja, niin ota yhteyttä. Suunnittelemme sinulle räätälöidyn ratkaisun vaatimustesi mukaisesti.

Toteutuksen läpivienti

Kyllä, voit saada verkkosivut yrityksellesi yhdessä päivässä. Tämä vaatii, että sivustolle tuleva materiaali on valmiina, sekä domain ja webhotelli on hankittu valmiiksi. Näin huippunopea verkkosivujen toteutus hoidetaan:

Meillä tykätään, kun hommat tehdään kerralla kuntoon. Niin varmasti teilläkin, joten kurkkaas mitä nopeasti toteutetut verkkosivut teidän firmallenne tulisi maksamaan.

Toteutuksen speksit

WordPress on suuren suosion saavuttanut julkaisujärjestelmä, jota on helppo käyttää. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPressin käyttäminen on täysin ilmaista.

WordPress on suuren suosion saavuttanut julkaisujärjestelmä, jota on helppo käyttää. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPressin käyttäminen on täysin ilmaista.

Nykyään verkkosivuja ei tarvitse koodata. Toteutamme nopeat verkkosivut sopivilla valmisosilla. Sisällön lisääminen ja ulkoasun muokkaaminen on helppoa.

Verkkosivut optimoidaan aina toimimaan sujuvasti myös mobiililaitteilla, joiden osuus on nykyään jo yli 50% verkkosivujen vierailijoista.

Verkkosivujen ulkoasusta tehdään aina yksilöllinen ja yritysilmeeseesi sopiva, perustuen sivuston sisältöön.

Tarvittaessa saat myös verkkokaupan käyttövalmiiksi ennätysnopeasti. Teemme WordPress-sivustosta verkkokaupan käyttäen WooCommerce -verkkokauppalisäosaa.

Julkaisemme uuden verkkosivuston webhotellissasi, sekä testaamme sen toimivuuden huolellisesti.

Uusien verkkosivujesi on tarkoitus olla edustavat ja tarkasti toteutetut. Roikkuvat tekstit ja vinksallaan olevat elementit eivät kuulu laadukkaaseen yrityskuvaan. Korjaamme mahdolliset työvirheemme aina veloituksetta!

Tältä tekemämme verkkosivut näyttävät

Nämä tarvitset ennen verkkosivujen huippunopeaa toteutusta

Ennen verkkosivujen nopeaa totetusta kaiken tarvittavan tulee olla valmiina: logotiedosto, sisältömateriaali sisälten tekstit ja kuvat, sekä ylläpito (webhotelli ja domain). Autamme sinua järjestämään kaiken tarvittavan valmiiksi.

Yrityksen logo

Yrityksen visuaalinen ilme lähtee logosta. Jos yritykseltäsi puuttuu logo, autamme sinua sen järjestämisessä.

Sisältö­materiaali

Verkkosivut toteutetaan valmiin sisällön pohjalta. Tarvitsemme valmiit tekstit ja kuvat ennen aloittamista.

Webhotelli

WordPress-verkkosivusi tarvitsevat verkko-osoitteen sekä webhotellin, jotta ne saadaan internettiin.

Tarvitsetko konsultointia verkkosivuista?

Jos haluat laadukkaat verkkosivut ennätysnopeasti, ota yhteyttä niin keskustelemme toteutuksesta tarkemmin kanssasi!

Soita heti

045 699 3440

Laita meiliä

hello@wpday.fi

Laita viestiä

[wpforms id="53"]
Close Menu